Zwem4daagse

Algemene informatie Zwem4daagse

De Zwem4daagse is in 1970 voor het eerst georganiseerd in Deventer op initiatief van voormalig waterpolo-international Ruud van Feggelen. Sindsdien is het een grote publiekstrekker die jaarlijks meer dan 100.000 enthousiaste kinderen en volwassenen trekt.
Het aantal deelnemers verschilt per Zwem4daagse, van 50 tot 2000 deelnemers. Het basisconcept van de Zwem4daagse is: een afstand van 1000, 2000 of 4000 meter afleggen, verspreidt over vier dagen.

Iedereen kan meedoen aan de Zwem4daagse, van jong tot oud! Het zorgt voor een kennismaking met de zwemsport en veel plezier onder de deelnemers.

Veel zwemplezier!

De zwem4daagse in Ons Polderbad te Stolwijk

Van 18 juni t/m 21 juni 2019 wordt in Zwembad Ons Polderbad voor de 44ste keer de zwem4daagse georganiseerd.

 

Heeft u vragen over inschrijving, aanmelding omtrent de zwem4daagse mail ons.

Eisen:
Minimaal in het bezit zijn van een A-diploma.

Inschrijven kan vanaf 11 juni 2019 aan de kassa van Ons Polderbad.

Inschrijfformulier

Kosten:

Kosten voor het deelnemen aan deze zwem4daagse kost in 2019 € 7,50.

Iedereen is welkom!

Zwemt u niet mee, kom dan gezellig kijken. Tijdens deze dagen is de kiosk geopend.

Nieuw in 2019

Dit jaar voor de eerste keer peuter/kleuter1daagse. Om te kijken of er animo is voor deze doelgroep is gekozen voor 1 dag. Kinderen vanaf 3 jaar zijn welkom. Zodra een kind in het bezit is van een diploma dan dient hij/zij aan te sluiten bij de overige deelnemers. Opgeven kan via mail het inschrijfformulier voor deze doelgroep is tevens te downloaden. Dit formulier kan afgegeven worden bij Groenhove 8 of Veenderij 8. Het is ook mogelijk om dit in het zwembad te doen. Of op de avond zelf.

Kosten voor deze peuter/kleuterzwem1daagse is € 2,- de kinderen krijgen na afloop een certificaat, bekertje limonade en wat lekkers.

 

Houdt de facebookpagina ook in de gaten.